Flexwerk en in dienstverband
Voor werkgevers én werknemers
Onbezorgd ondernemen
Persoonlijke aanpak

Voordelen
van payrolling

Benieuwd naar de voordelen van payroll in Rotterdam? We zetten de belangrijkste voor je op een rij:

  • Flexibele medewerkers
    Gebruik maken van medewerkers wanneer je ze nodig hebt? Wij bieden je de flexibiliteit, omdat ze juridisch bij ons in dienst zijn.
  • Inzetten zonder werkgeversrisico
    Wordt er iemand ziek of krijg je te maken met ander verzuim? Geen zorgen, omdat wij de werkgeversrisico’s van je overnemen.
  • Geen omkijken naar de administratie
    Wij doen de personeels- en salarisadministratie. We betalen jouw medewerkers op tijd uit en zorgen ervoor dat fiscaal alles klopt.

Bij Pronkert weten we wat jij belangrijk vindt. In Rotterdam en in de rest van Zuid-Holland, net als wanneer je zoekt naar payrolling in de rest van Nederland. We maken het jou graag makkelijk, als je wilt voorkomen dat de administratie te veel van je tijd en aandacht zal kosten.

Payroll bedrijf in
Rotterdam

Zoek je een payroll bedrijf in Rotterdam? Voorkom dat je verzandt in allerlei administratie, juridische regels en fiscale verplichtingen waar je niet wijs uit wordt. Wij nemen de belangrijkste taken van je uit handen, waarmee je zeker weet dat je flexibel gebruik kunt maken van jouw medewerkers. Bovendien houden we de kosten scherp in de gaten, zodat je een goede investering doet en onder de streep voordeliger uit bent dan je denkt.

Ik wil een offerte!

De Rode Loper
Service

Onze professionals
staan voor je klaar!

We vertellen je graag meer en luisteren natuurlijk goed naar jouw wensen. Zo leren we onze opdrachtgevers van binnenuit kennen, om altijd de ideale kandidaat voor te stellen.

Bel ons op telefoonnummer 085 130 25 77 Bel nu
Stuur ons een e-mail naar info@pronkert.nl Mail nu
Mis niets meer Volg het laatste nieuws Nieuws