Flexwerk en in dienstverband
Voor werkgevers én werknemers
Onbezorgd ondernemen
Persoonlijke aanpak

De ideale kandidaat:
meer dan kwaliteit

We vinden als specialist de kandidaat waar je naar zoekt. Bovendien zijn jouw werknemers gewoon bij ons in dienst, waarmee we belangrijke werkgeversrisico’s zoals ziekte en verzuim voor je uit handen nemen.

Uiteraard kijken we verder dan de kwaliteit alleen, bijvoorbeeld door goed te kijken naar de cultuur binnen jouw bedrijf. We matchen, trainen en verzorgen incentives voor flexwerkers, zodat jij kunt rekenen op gemotiveerde medewerkers die graag een stap extra zetten.

Professionals in
payrolling

Pronkert is jouw professional voor payrolling, dankzij jarenlange ervaring en het brede netwerk van tevreden klanten. Wij weten als payroll bedrijf wat jij belangrijk vindt en waarmee we je veel werk uit handen kunnen nemen. We besteden aandacht, leveren kwaliteit en garanderen een uitstekende service. Het zijn de kernwaarden van wie we zijn en hoe we werken, zodat jij je kunt concentreren op de corebusiness van jouw bedrijf.

Tegelijkertijd leren we zowel de organisaties waar we voor werken als onze medewerkers graag zo goed mogelijk kennen. We bouwen aan onbreekbare relaties, waarbij we als vast aanspreekpunt bovendien weten van de hoed en de rand. We zijn jouw payroll specialist die verder kijkt dan een goede match op papier. Wij geloven in de kracht van goede medewerkers, in een uitdagende functie binnen een organisatie waarvan de cultuur goed bij ze past.

Ik wil een offerte!

Pronkert:
een gecertificeerd bedijf

  • SNA NEN-4400: Stichting Normering Arbeid
  • NEN-4400-1 gecertificeerd
  • G-rekening: geblokkeerde rekening voor de Belastingdienst
  • Lid van Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU)

Waar
staan wij voor?

Onze missie
Voor jou als werkgever is Pronkert de servicegerichte partner als het gaat om payrolling en uitzenden. Wij dragen graag bij aan het succes en de groei van jouw onderneming.

Onze visie
Als betrouwbare en deskundige partner zorgt Pronkert voor continuïteit. Waarom klanten voor ons kiezen? Omdat onze dienstverlening gericht is op kwaliteit en service. Pronkert denkt en loopt met je mee om de kwaliteit die jij voor ogen hebt te realiseren.

De Rode Loper
Service

Onze professionals
staan voor je klaar!

We vertellen je graag meer en luisteren natuurlijk goed naar jouw wensen. Zo leren we onze opdrachtgevers van binnenuit kennen, om altijd de ideale kandidaat voor te stellen.

Bel ons op telefoonnummer 085 130 25 77 Bel nu
Stuur ons een e-mail naar info@pronkert.nl Mail nu
Mis niets meer Volg het laatste nieuws Nieuws