Flexwerk en in dienstverband
Voor werkgevers én werknemers
Onbezorgd ondernemen
Persoonlijke aanpak

Payroll overeenkomst:
anders dan uitzenden

Wil de werkgever je aannemen op basis van een payroll overeenkomst? Het payroll contract is een overeenkomst met ons als de juridische werkgever, waar je op de loonlijst komt te staan. Je werkt ondertussen bij de feitelijke werkgever, met wie je ook de afspraken maakt over het werk dat je doet en de manier waarop je werkt.

Payroll gaat volledig om de betaling van jouw salaris en het dragen van de werkgeversrisico’s. We nemen de risico’s van de werkgever over, bijvoorbeeld door door te betalen bij ziekte of verzuim. Bovendien zorgen we ervoor dat alle werkgeverslasten netjes worden betaald, waardoor het fiscaal allemaal klopt.

Als payroll bedrijf nemen we op die manier vooral rompslomp, onzekerheid en risico weg bij de werkgever. We zorgen voor een payroll contract, waarmee jij ook als werkgever profiteert van maximale zekerheid.

Wat is een payroll contract?
We leggen het je uit

Wil je meer weten over wat een payroll contract precies is en hoe dat werkt? We leggen het je graag uit, zodat je bijvoorbeeld zeker weet dat je jouw salaris op tijd en correct gestort krijgt. Bovendien betalen we gewoon door bij ziekte of verzuim, iets dat een werkgever niet altijd kan garanderen.

Ik wil een offerte!

De Rode Loper
Service

Onze professionals
staan voor je klaar!

We vertellen je graag meer en luisteren natuurlijk goed naar jouw wensen. Zo leren we onze opdrachtgevers van binnenuit kennen, om altijd de ideale kandidaat voor te stellen.

Bel ons op telefoonnummer 085 130 25 77 Bel nu
Stuur ons een e-mail naar info@pronkert.nl Mail nu
Mis niets meer Volg het laatste nieuws Nieuws