Kosten van payroll
is zelf doen niet onnodig duur?

Wat zijn de kosten van payroll en is het een goed idee om de salaris- en personeelsadministratie uit te besteden? Bij Pronkert gaan we graag een stapje verder, bijvoorbeeld door je een aantal belangrijke werkgeversrisico’s uit handen te nemen. Veel van onze klanten vragen zich daarom niet alleen af ‘wat kost payrolling’, maar kijken ondertussen naar de risico’s die ze afdekken. Om hoge kosten te voorkomen, bijvoorbeeld als een medewerker ziek wordt of om een andere reden verzuimt.

  • Geen omkijken naar loon- en personeelsadministratie
  • Voorkom risico’s zoals verzuim en ziekte van medewerkers
  • Goedkoper dan je denkt: geen ziekteverzuimverzekering nodig

Payroll kosten
in een vrijblijvende offerte

Benieuwd naar de payroll kosten die we berekenen? Ontvang een vrijblijvende offerte, waarin we helpen op een rij zetten welke investering jij doet en wat dit oplevert.

Voorkom onnodige risico’s en ervaar de rust om overtuigend te ondernemen. Wij nemen de loon- en personeelsadministratie uit handen, waarbij we de payrolling kosten laag houden.

Ja, die wil ik ontvangen!

Hoeveel kost payrolling?
zie geen kosten over het hoofd

Hoeveel kost payroll en vormen de payrolling kosten een goede investering? Onze oplossingen zijn in veel gevallen goedkoper dan je zou denken. Je bespaart een hoop tijd én geld, met medewerkers via payrolling.

Loonkosten via Pronkert Payroll
Bruto salaris
Omrekenfactor
Loonkosten in eigen beheer
Bruto salaris
Werkgeversafdrachten Vakantiegeld Vakantiedagen Feestdagen Kort verzuim Ziekte Verzekeringen Wetgeving Administratie Tijd

Onze professionals
staan voor je klaar!

We vertellen je graag meer en luisteren natuurlijk goed naar jouw wensen. Zo leren we onze opdrachtgevers van binnenuit kennen, om altijd de ideale kandidaat voor te stellen.

Bel ons op telefoonnummer 085 130 25 77 Bel nu
Stuur ons een e-mail naar info@pronkert.nl Mail nu
Mis niets meer Volg het laatste nieuws Nieuws