Flexwerk en in dienstverband
Voor werkgevers én werknemers
Onbezorgd ondernemen
Persoonlijke aanpak

Zekerheid
voor de werkgever

Als payroll bedrijf bieden we vooral zekerheid voor werkgevers. Met payrolling zorgen we ervoor dat we zoveel mogelijk onzekerheid wegnemen, bijvoorbeeld als het gaat om ziekte, de salarisadministratie, de afdracht van sociale lasten en vragen rondom re-integratie of uitdiensttreding.

Benieuwd wat een payroll contract is en hoe dat werkt, zowel voor de werkgever als voor de werknemer? We vertellen je er graag meer over, waarmee beter duidelijk wordt wat de voordelen zijn.

We zorgen er als payroll bedrijf voor dat werkgevers zich richting hun personeel van de beste kan kunnen laten zien. Dankzij goed werkgeverschap, bijvoorbeeld met correcte en tijdige betaling van het salaris. Het is voor ons de corebusiness, zodat werkgevers ook weer de kans hebben om aan de slag te gaan met waar het bij hen echt om gaat.

Wat is een payroll bedrijf?
Wij helpen je

Benieuwd wat we als payroll bedrijf voor jou kunnen betekenen? We helpen je graag de administratieve rompslomp uit handen te nemen en zorgen ervoor dat we belangrijke arbeidsrechtelijke werkgeversrisico’s van je overnemen. Wij dragen de verantwoordelijkheid, zodat jij er niet wakker van hoeft te liggen en er vanuit kunt gaan dat het goed komt.

Vragen over wat een payroll bedrijf is en doet? We vertellen je graag meer en luisteren natuurlijk goed naar jouw wensen. Zo leren we onze opdrachtgevers van binnenuit kennen, om altijd de ideale kandidaat voor te stellen. Neem contact met ons op: wij staan voor je klaar!

Ik wil een offerte!

De Rode Loper
Service

Onze professionals
staan voor je klaar!

We vertellen je graag meer en luisteren natuurlijk goed naar jouw wensen. Zo leren we onze opdrachtgevers van binnenuit kennen, om altijd de ideale kandidaat voor te stellen.

Bel ons op telefoonnummer 085 130 25 77 Bel nu
Stuur ons een e-mail naar info@pronkert.nl Mail nu
Mis niets meer Volg het laatste nieuws Nieuws