Flexwerk en in dienstverband
Voor werkgevers én werknemers
Onbezorgd ondernemen
Persoonlijke aanpak

Hoe werkt het?
Geen uitzendbureau

Payrolling is wat anders dan uitzenden. We zijn geen uitzendbureau, maar een payroll bedrijf. Dat betekent dat we pas in actie komen als de werknemer en werkgever elkaar al gevonden hebben.
Vanaf dat moment nemen we de personeels- en salarisadministratie over. Wij zorgen ervoor dat werknemers hun salaris tijdig en correct op basis van het payrollcontract betaald krijgen, terwijl we veel administratieve rompslomp uit handen nemen bij de werkgever.

Hoe werkt
payroll?

Bij payroll zorgen we er bij Pronkert voor dat de werkgever zich geen zorgen hoeft te maken over belangrijke ondernemersrisico’s en de complete administratie van het personeel. In plaats daarvan dragen wij de risico’s en verantwoordelijkheden, om ook de werknemer daarmee goed van dienst te kunnen zijn.

Let op: payrolling zegt niets over de regels in het bedrijf. Werkgevers en werknemers maken onderling afspraken over de pauzetijden, de personeelsuitjes en bijvoorbeeld de richtlijnen en regels op de werkvloer.

Ik wil een offerte!

De Rode Loper
Service

Onze professionals
staan voor je klaar!

We vertellen je graag meer en luisteren natuurlijk goed naar jouw wensen. Zo leren we onze opdrachtgevers van binnenuit kennen, om altijd de ideale kandidaat voor te stellen.

Bel ons op telefoonnummer 085 130 25 77 Bel nu
Stuur ons een e-mail naar info@pronkert.nl Mail nu
Mis niets meer Volg het laatste nieuws Nieuws