Flexwerk en in dienstverband
Voor werkgevers én werknemers
Onbezorgd ondernemen
Persoonlijke aanpak

Voordelen
voor de werkgever

Benieuwd naar de voordelen voor de werkgever? We zetten de 3 belangrijkste voor je op een rij:

  • Minder risico
    Kies je voor payrolling? Je loopt meteen minder risico, bijvoorbeeld bij ziekte en andere vormen van verzuim. Je bent als werkgever verplicht om door te blijven betalen, waardoor dit met name in kleinere bedrijven flink in de papieren kan lopen. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor je over, waardoor je je daarover geen zorgen meer hoeft te maken.
  • Overzicht van de kosten
    Wil je graag precies weten waar je aan toe bent, terwijl je tegelijkertijd maximale flexibiliteit ervaart? Dat is precies een van de voordelen van payroll voor de werkgever. We zetten op een rij welke kosten je betaalt, terwijl je zelf bepaalt hoe je van onze diensten gebruik wilt maken.
  • Geen salaris- en personeelsadministratie
    Merk je dat het steeds meer tijd kost om de salaris- en personeelsadministratie te doen? Wij nemen dit volledig van je over. Dat betekent dat je automatisch voldoet aan alle fiscale verplichtingen en dat we het salaris correct en op tijd overmaken naar jouw medewerkers. Zo toon jij goed werkgeverschap, terwijl je ondertussen kostbare tijd terug kunt winnen.

Het zijn een paar van de voordelen van payrolling voor de werkgever, waarover we je natuurlijk graag meer vertellen.

Voordelen van payroll
voor de werkgever

Wil je meer weten over de voordelen van payroll voor de werkgever? Niet voor niets maken steeds meer andere MKB-organisaties daar heel tevreden gebruik van. Zij ervaren het gemak en de flexibiliteit, zonder dat ze daar aan de andere kant hoge kosten voor maken.

Ik wil een offerte!

De Rode Loper
Service

Onze professionals
staan voor je klaar!

We vertellen je graag meer en luisteren natuurlijk goed naar jouw wensen. Zo leren we onze opdrachtgevers van binnenuit kennen, om altijd de ideale kandidaat voor te stellen.

Bel ons op telefoonnummer 085 130 25 77 Bel nu
Stuur ons een e-mail naar info@pronkert.nl Mail nu
Mis niets meer Volg het laatste nieuws Nieuws