Flexwerk en in dienstverband
Voor werkgevers én werknemers
Onbezorgd ondernemen
Persoonlijke aanpak

Waarom
uitbesteden

Benieuwd waarom uitbesteden van de personeelsadministratie waarschijnlijk een goed idee is? We zetten drie belangrijke overwegingen van veel van onze andere klanten op een rij:

  • Ervaar gemak
    Geen omkijken meer naar de personeelsadministratie, omdat je die kunt uitbesteden en zeker weet dat het goed komt. We zijn scherp op de inhoud en zorgen ervoor dat het klopt, zonder dat je daaraan hoeft te twijfelen. Niets meer om over wakker te liggen, zodat je tijd vrijmaakt om met meer nuttige taken aan de slag te gaan.
  • Toon goed werkgeverschap
    Je toont goed werkgeverschap, dankzij de correcte betalingen die we op tijd doen. Aan medewerkers die dat verdienen. Bovendien hebben we incentives voor ze en zorgen we er bijvoorbeeld met trainingen voor dat zij zich kunnen ontwikkelen.
  • Bespaar op de kosten
    Onder de streep bespaar je op de kosten door de personeelsadministratie uit te besteden. Dat komt vooral door de kostbare tijd die je er anders zelf in zou moeten steken, die je nu veel productiever kunt gebruiken.

Ontdek net als onze andere klanten de voordelen van payroll. Natuurlijk voor jou als werkgever, net als voor de werknemer die kan rekenen op een betrouwbare personeelsadministratie die op tijd leidt tot de betaling van het salaris.

Personeelsadministratie
uitbesteden

Wil je de personeelsadministratie uitbesteden en zoek je naar een mogelijkheid om dit in één keer goed te doen? Wij hebben de ervaring en weten wat er moet gebeuren. Als je dit volledig uit handen wilt geven, zodat je er geen omkijken meer naar hebt.

Ik wil een offerte!

De Rode Loper
Service

Onze professionals
staan voor je klaar!

We vertellen je graag meer en luisteren natuurlijk goed naar jouw wensen. Zo leren we onze opdrachtgevers van binnenuit kennen, om altijd de ideale kandidaat voor te stellen.

Bel ons op telefoonnummer 085 130 25 77 Bel nu
Stuur ons een e-mail naar info@pronkert.nl Mail nu
Mis niets meer Volg het laatste nieuws Nieuws