Flexwerk en in dienstverband
Voor werkgevers én werknemers
Onbezorgd ondernemen
Persoonlijke aanpak

Wat betekent het
voor jou?

  • Dezelfde rechtspositie
    Op basis van de Wab heb je als payroll medewerker dezelfde rechtspositie en arbeidsvoorwaarden als medewerkers in vaste dienst bij jouw feitelijke werkgever.
  • Ook voor lopende contracten
    De nieuwe regels gelden voor nieuwe contracten, net als voor lopende overeenkomsten.
  • Bedrijfseigen regelingen
    Sinds de invoering van de nieuwe wetgeving moet jouw feitelijke werkgever de bedrijfseigen regelingen voor vaste medewerkers ook voor jou beschikbaar stellen.

Payroll medewerker:
Wab

Benieuwd hoe je als payroll medewerker profiteert van de Wab? De nieuwe wet- en regelgeving is automatisch ook op jou van toepassing, ook als je al eerder werkte op basis van payrolling. Dat betekent dat je dichter opschuift naar een aanstelling in vaste dienst, terwijl jouw feitelijke werkgever gewoon de flexibiliteit behoudt.

Uiteraard vertellen onze medewerkers je graag meer over de Wet arbeidsmarkt in balans en welke gevolgen dit heeft voor jou en je werkgever. Wij zorgen ervoor dat we dit in goede banen leiden, zodat er in de praktijk zo min mogelijk voor je zal veranderen.

De Rode Loper
Service

Onze professionals
staan voor je klaar!

We vertellen je graag meer en luisteren natuurlijk goed naar jouw wensen. Zo leren we onze opdrachtgevers van binnenuit kennen, om altijd de ideale kandidaat voor te stellen.

Bel ons op telefoonnummer 085 130 25 77 Bel nu
Stuur ons een e-mail naar info@pronkert.nl Mail nu
Mis niets meer Volg het laatste nieuws Nieuws