Flexwerk en in dienstverband
Voor werkgevers én werknemers
Onbezorgd ondernemen
Persoonlijke aanpak

Waarom
NBBU?

NBBU is met name in het MKB dé brancheorganisatie, dankzij de focus op een aantal heel belangrijke onderdelen:

 • Betrouwbaarheid
  Payroll staat bij NBBU voor ultieme betrouwbaarheid. Iedere aangesloten organisatie heeft ook het SNA-keurmerk en voldoet bovendien aan alle financiële en administratieve criteria die belangrijk zijn.
 • Vakmanschap
  De NBBU organiseert vakinhoudelijke seminars en biedt de mogelijkheid om met specialisten te sparren over CAO’s, arbeidsrecht en bijvoorbeeld (sociale) wet- en regelgeving.
 • Transparantie
  We werken voor payroll met de NBBU-CAO. Dat betekent dat we flexibel zijn voor onze medewerkers en voor opdrachtgevers een maximale duidelijkheid en transparantie kunnen garanderen.
 • Kwaliteit
  NBBU stelt hoge kwaliteitseisen op het gebied van administratie en organisatie. Dat betekent dat je bij ons kunt rekenen op een professionele aanpak, zonder dat we de persoonlijkheid daarin verliezen.

Payroll:
NBBU

Gebruik maken van payroll door een NBBU-lid? We vertellen je graag meer over wat dit voor ons betekent en hoe we ervoor zorgen dat we jaarlijks aan de strikte eisen blijven voldoen.

Ik wil een offerte!

De Rode Loper
Service

Onze professionals
staan voor je klaar!

We vertellen je graag meer en luisteren natuurlijk goed naar jouw wensen. Zo leren we onze opdrachtgevers van binnenuit kennen, om altijd de ideale kandidaat voor te stellen.

Bel ons op telefoonnummer 085 130 25 77 Bel nu
Stuur ons een e-mail naar info@pronkert.nl Mail nu
Mis niets meer Volg het laatste nieuws Nieuws