Flexwerk en in dienstverband
Voor werkgevers én werknemers
Onbezorgd ondernemen
Persoonlijke aanpak

Payrolling factor kosten:
voorkom een verkeerde vergelijking

Het is verleidelijk om naar de payrolling factor kosten te kijken, als je meerdere aanbieders met elkaar wilt vergelijken. Toch gaat het bij de payroll kosten om meer dan dat, waardoor het verstandig is om iets verder te kijken.

Zowel werkgevers als freelancers kijken voor de kosten vaak naar de omrekenfactor of een vast percentage om het tarief te berekenen. Dat lijkt soms goed te gaan, maar kan tot verkeerde resultaten leiden omdat payroll bedrijven hun kosten op verschillende manieren in rekening brengen.

Dus wil je de payroll kosten vergelijken of beter beoordelen? Dan is het verstandig om goed te kijken naar het uiteindelijke factuurbedrag. Je gaat dan een stap verder dan alleen de commissies en andere onderdelen. En let bijvoorbeeld op de service die je krijgt en de arbeidsrechtelijke risico’s die er worden gedekt. Zal het payroll bedrijf bijvoorbeeld doorbetalen bij ziekte en/of verzuim?

Kosten
van payrolling

Wil je de kosten van payrolling goed in de hand houden? Je kunt zowel als werkgever als werknemer een vrijblijvende offerte aanvragen, waarin we duidelijk uitleggen wat de kosten zijn en hoe we de berekening daarvoor maken. Op die manier weet je precies waar je aan toe bent, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Vrijblijvende offerte

De Rode Loper
Service

Onze professionals
staan voor je klaar!

We vertellen je graag meer en luisteren natuurlijk goed naar jouw wensen. Zo leren we onze opdrachtgevers van binnenuit kennen, om altijd de ideale kandidaat voor te stellen.

Bel ons op telefoonnummer 085 130 25 77 Bel nu
Stuur ons een e-mail naar info@pronkert.nl Mail nu
Mis niets meer Volg het laatste nieuws Nieuws