Pronkert is een initiatief van Tommy Pronk. Tommy zag en ziet nog steeds legio kansen voor bedrijven als het gaat om het inzetten van flexwerkers. Pronkert is een Recruitmentbureau die zowel de opdrachtgever en de flexwerker als prioriteit ziet. Door de persoonlijke touch is het werken met Pronkert ideaal. Tommy is het vaste aanspreekpunt en weet als geen ander van de hoed en de rand. Door zijn persoonlijke touch zal de zakelijke relatie uitgroeien tot in de perfectie.

Om de ideale match te vinden zijn wij continu bezig met opdrachtgevers en flexwerkers. Door de opdrachtgevers van binnenuit te leren kennen weet Pronkert wie de ideale kandidaat is. Naast de kwaliteit van flexwerkers hebben wij het fingerspitzengefühl, zodat de flexwerker ook goed in de groep ligt. Er wordt dus verder gekeken dan alleen kwaliteit. De sfeer binnen uw organisatie zal hierdoor gewaarborgd blijven. Pronkert levert dus dat kleine beetje extra.

Pronkert gelooft in de kracht van flexwerkers. Wij richten ons voornamelijk op studenten en ouders. De studenten die wij faciliteren zijn gedreven en hebben de wil om te presteren. Studenten zijn de toekomst en kunnen voor continuïteit c.q. groei zorgen binnen de organisatie. Pronkert ziet daarnaast ouders als waardevolle krachten. Uit onderzoeken blijkt dat ouders de meest trouwe werknemers zijn, dit komt ten goede aan de opdrachtgevers.

Door de trainingen die wij verzorgen zal het inwerkproces voor opdrachtgevers uit handen worden genomen. Dit bespaart geld en tijd. De flexwerkers die wij plaatsen zijn dan ook optimaal getraind en voorbereid. De flexwerkers kunnen worden gezien als waardevolle krachten vanaf de eerste minuut. Trainingen van Pronkert kunnen desgewenst op locatie worden gegeven. Om de prestaties van onze flexwerkers te bevorderen werken wij met incentives. Deze incentives zorgen ervoor dat de flexwerkers meer uren willen maken en beter presteren.

Wij werken samen met EasyStaff en onderstaande punten garanderen de betrouwbaarheid.

  • Lidmaatschap NBBU (Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen); leden dienen zich te houden aan strikte gedragsregels
  • NEN-4400:2010 certificering
  • Jaarlijkse screening door onafhankelijk screeningsinstituut
  • G-rekening; een geblokkeerde rekening, waarvan uitsluitend betalingen aan de fiscus kunnen worden voldaan
  • SNA NEN 4400 (Stichting Normering Arbeid)

Tommy’s enthousiasme en ondernemersdrang is aanstekelijk! Pronkert biedt zowel de opdrachtgever als de flexwerkers oplossingen en antwoorden waar zij op kunnen voortborduren. Pronkert gaat er vanuit dat succes een keuze is.

Zorg ervoor dat Pronkert uw keuze van succes is!